علت افت فشار پکیج بوتان:
افت و یا افزایش فشار پکیج تا یک ماه اول مصرف تا حدی طبیعی است اما اگر مدت زیادی از استفاده پکیج دیواری بوتان می گذرد و با مشکل افت فشار مواجه هستید ایرادی وجود دارد،
دلایل متعددی مانند خرابی شیرپرکن، سوراخ بودن منبع انبساط و مبدل حرارتی، وجود نشتی در لوله ها، سیستم پکیج و رادیاتور باعث افت فشار پکیج بوتان می شوند اگر با این مسئله مواجه هستید با توجه به منبع مشکل، تعمیرات لازم را لحاظ کنید.
با اینکه پکیج بوتان قدیمی و معروف است اما سه مورد اختلال عملکرد سنسور مدار گرمایش، خرابی پرشر سوییچ هوا و رسوب گرفتن مبدل ها از رایج ترین مشکلات پیش آمده برای آنان هستند، به همین دلیل باید رفع عیوب، تعمیرات و سرویس این قسمت ها با دقت بیشتری انجام شود.
همانطور که می دانید پکیج های بوتان انواع مختلفی دارند که اگر قصد رفع عیب و تعمیر آنها وجود دارد به دلیل تعریف کد خطاهای مختلف برای هر یک باید به جدول کد خطاهای مخصوص آنها مراجعه کرد،
با اینکه ممکن است در بین کد خطاهای مدل های مختلف پکیج دیواری بوتان شباهت نیز وجود داشته باشد اما الزامی است که برای عیب یابی به دفترچه راهنمای خاص پکیج مراجعه شود.انواع مشکلات پکیج شوفاژ بوتان
اگر فرد غیرمجاز و غیرمتخصص بدون توجه به نکات ایمنی اقدام به تعمیر پکیج دیواری بوتان یا هر وسیله دیگری بکند قطعا خطرات جانی و مالی را به دنبال خواهد داشت، از نمونه ای این خطرات عبارتند از:
خطر مرگ با شوک الکتریکی، نشت گاز و انفجار
خطر سوختگی با آب جوش و حرارت
خطر آسیب به دستگاه، محیط و اطرافیان
رفع عیب و تعمیر پکیج دیواری بوتان ۳
۱٫کم شدن فشار پکیج در دو حالت این اتفاق میفتد که فشار اب گرم مصرفی کم شده
اول اینکه سیتم لوله کشی شما دچار گرفتگی شده باشد که میتوان توسط نیروی متخصص شیلنگها سینگ ظرف شویی یا حمام رابازوتمیز شود…
دوم اینکه دستگاه پکیج شما مبدل آن رسوب گرفته باشد دراین صورت هم میتوان توسط تکنسین دستگاه را باز کرد تا مبدل ان اسید شویی شود…
در هرصورت این رسوب اب است که موجب افت فشار می شود….
۲٫گاهی اوقات پیش می اید که پکیج شما درحین کار کردن مشعل دستگاه به تناوب خاموش وروشن میشود
این مشکل میتواند به دو دلیل باشدبرای دیدن بقیه مطلب روی فلش قرمز رنگ کلیک کنید
۱-خرابی برد دستگاه
۲-کثیف بودن قسمت یون دستگاه
۳-دودکش ساختمان باید مستقل و فقط مخصوص همان دستگاه پکیج شوفاژ دیواری باشد.
قطر لوله دودکش داخل دیوار باید ۱۵ سانتی متر باشد.
دودکش ساختمان باید دارای حداقل ۴ متر ارتفاع از روی دستگاه تا کلاهک تعدیل روی پشت بام باشد. باید در نظر داشت که حداقل ارتفاع موثر دودکش ساختمان برای هر پکیج ۴ متر در نظر گرفته می شود ( مطابق استاندارد )
دستگاه باید نسبت به سوراخ دودکش روی دیوار ۴۰ سانتی متر پایین تر نصب گردد.
طول لوله افقی دودکش دستگاه نباید بیشتر از ۲۰ سانتیمتر باشد و باید دارای شیب مثبت به سمت بالا باشد.
اتصالات دودکش دستگاه باید طوری باشد که به هیچ عنوان به داخل ساختمان نشتی نداشته باشد ( نباید دارای منفذ یا سوراخ باشد ) و الزاماًباید به داخل دودکش ساختمان با کشش مناسب متصل گردد.
سنسور دود موجود یک مزیت و تامین کننده ایمنی می باشد که در مواقع برگشت دود به محیط عمل می نماید، بنابراین به هیچ وجه نباید سنسور دود قطع و یا تغییری در آن ایجاد شود و جبران هر گونه خسارت وارده مادی و معنوی به مصرف کننده و دستگاه بر اثر دستکاری در سنسور دود به عهده تکنیسین نصب و در نهایت نماینده مجاز خدمات می باشد.
در محل هایی که دودکش مناسب وجود نداشته و یا دودکش موجود در ساختمان از کشش مناسبی برخوردار نمی باشد، باید حتماً از پکیج فن دار استفاده شود.
دودکش مخصوص دوجداره پکیج های فن دار وظیفه تخلیه دود دستگاه به محیط بیرون و تامین هوای تازه مورد نیاز سوختن در دستگاه را از محیط بیرون بر عهده دارد و باید وارد محیط آزاد شود و هرگز نباید به داخل دودکش ساختمان متصل شود.
۵٫رادیاتور وسیله گرمایشی است که حرارت را به دو طریق جابجایی و تابشی از خود بیرون میدهد.
رادیاتورها ی شوفاژ را میتوان از مواد مختلف نظیر آلومینیوم، فولاد و یا چدن و با طراحی های متفاوت مانند : پرهای، تخت و لولهای ساخت. میتوان گفت از نظر کارایی انرژی برای گرم کردن یک فضای مشخص رادیاتوری که دارای ظرفیت حرارتی بیشتر، وزن و حجم آبگیری بهینه و در نتیجه سرعت پاسخ بالاتر باشد، مناسب است.
جهت اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان با کارشناسان خدمات مرکزی پکیج با ما در ارتباط باشید.